Aanvraagformulier We-Energy Game

Praktische informatie Workshop: We-Energy Game

Duur sessie: Gemiddeld duurt een sessie met de We-Energy Game anderhalf uur

Aantal deelnemers: Per spel kunnen 4-6 deelnemers plaatsnemen. Uiteraard komen wij met meerdere spellen langs zodat iedereen tegelijk de We-Energy Game kan spelen. Maximaal 120 deelnemers per workshop.

Kosten: De kosten verschillen per workshop . Dit is afhankelijk van de afstand, de grootte van de groep en het tijdstip. Vul het aanvraagformulier hieronder in zodat wij u een juiste prijsopgave kunnen toesturen.

Werking: Tijdens de workshop met de We-Energy Game wordt het energiespel onder begeleiding van onze hoofd- en tafelbegeleiders gespeeld. De hoofdbegeleider houdt een korte introductiepresentatie omtrent de noodzaak van de energietransitie. Daarna zal het doel van de bijeenkomst en het spel worden uitgelegd.

Vervolgens mogen de deelnemers aan de slag met de We-Energy Game. Onder begeleiding zullen zij verschillende dilemma’s oplossen. Dilemma’s zoals: “Welke duurzame energiebronnen willen wij gebruiken? En waar gaan wij de nodige energie opwekken?”. Door samen te werken ontstaat er bewustwording en motivatie om concrete stappen te ondernemen.  

Na het spelen van het spel zorgen wij voor een goede afsluiter. We bespreken de gekozen oplossingen van elke tafel gezamenlijk en zorgen voor een interessante discussie. We zetten de deelnemers aan het denken over wat hun rol in de energietransitie is. Interesse?  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in!

Ons kantoor

Nijenborgh 6, 9747 AG
Groningen
Nederland
Ma - Vr, 09:00-16:00

Bel ons

+31 6 23637686
Mathieu Przybyla

Aanvraagformulier - We-Energy Game

Vul het aanvraagformulier voor de We-Energy Game zo volledig mogelijk in en bespaar tijd! Wanneer informatie nog niet helemaal duidelijk is dan is dat geen probleem! Wanneer wij het aanvraagformulier voor de We-Energy Game hebben ontvangen, nemen wij z.s.m. contact met u op.

Excuses! Tijdelijk buiten gebruik. Voor meer informatie mail dan naar:  Wegoconsultancy@gmail.com of bel +31 6 23637686