Van A tot Z een plan op maat. De energietransitie is een complex maatschappelijk probleem die vele verschillende vraagstukken kent. Deze vraagstukken kunnen zich in verschillende stadia van het probleem bevinden. Van A naar Duurzaam koppelt de juiste tools aan het juiste project.

Wat begon als een idee van PhD kandidaat & onderzoeker Frank Pierie, is uitgegroeid tot een groot succes in Nederland. De We-Energy Game werd voor het eerst gespeeld in het huis van provinciën in Brussel. Een spel dat bedoeld was om een presentatie leuker te maken, werd zo goed ontvangen door de deelnemers dat de We-Energy Game in Nederland wel verder moest worden uitgezet.

Zijn er al leuke ideeën over het plaatsten van duurzame energiebronnen, maar is het nog onduidelijk wat nou precies de impact is van de geplande verandering? De We-Energy Tool laat op basis van wetenschappelijke data zie wat het effect is van de duurzame energiebronnen voor uw dorp of stad.

We-Energy_Logo_Partner_bedrijf-kracht

Bedrijfkracht is gestart is door medewerkers van de Enexis Groep, N.V. Nederlandse Gasunie en de Hanzehogeschool Groningen. Samen hebben we als doelstelling om de samenleving duurzamer te maken en om CO2-uitstoot te beperken om de klimaatdoelstellingen te kunnen halen.